تبلیغات
ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ - خوراک مرغ اسپانیایی

ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ

غذا ها و دسرهای خوشمزه...

خوراک مرغ اسپانیایی

طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی , طرز تهیه مرغ اسپانیایی



مواد لازم:

 ران مرغ (فقط قسمت پایین ران) 8 تكه
 نمك 4/1 ق.چ
 فلفل سیاه 4/1 ق.چ
 سیر ریز خرد شده یا  پوره سیر آماده 2 حبه یا 1 ق.چ
 روغن 2 ق.چ
سس باربكیو4/3 پیمانه
سس گوجه فرنگی4/1 پیمانه
آب پرتقال یا آب4/1 پیمانه
شكر2 ق.س
شربت قند نسبتا غلیظ2 ق.س
سس فلفل تند (در صورت تمایل)كمی




طرز تهیه:
1. پوست مرغ را گرفته و در سینی فر كه با اندكی روغن چرب شده است بچینید. نمك و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت 25 دقیقه در فر 375با دمای درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد بپزید.


2. در این فاصله سس را تهیه كنید. در یك ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت 30 ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربكیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شكر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه كرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.


3. به كمك قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت 20 تا 25 دقیقه دیگر یا زمانی كه كاملا پخته شوند در فر 180 درجه فارنهایت یا 82 درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم كنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.


4. این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو كنید.



 




[ جمعه 28 تیر 1392 ] [ 10:11 ق.ظ ] [ نادیا-ناهید ... ] [ نظرات() ]