تبلیغات
ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ - اموزش درست کردن پیتزا لقمه ای

ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ

غذا ها و دسرهای خوشمزه...

اموزش درست کردن پیتزا لقمه ای

cb943000a4f8a30ab383b5014ea9f853 اموزش درست کردن پیتزا لقمه ای


مواد لازم : برای خمیر

آبنیم لیتر
آرد سفید۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)
مایه خمیر۵۰ گرم
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن (روغن زیتون بهتر است)۴ قاشق سوپ خوری

مواد لازم : برای سس

کنسرو گوجه فرنگی۱ قوطی
پیاز۱ عدد
سیر۲ پر
آویشن (Oregan)به میزان لازم
نمکنصف قاشق چای خوری

مواد لازم : برای داخل پیتزا

پنیر پیتزا۶۰۰ گرم
پپرونی۵۰ گرم
ژامبون۵۰ گرم
● می توانید بجای ژامبون و پپرونی گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

ظروف و وسایل لازم:

ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)



طرز تهیه:

آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .

پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ۴۵ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

سایت پاتوق۹۸ دات کام : وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١۵ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.



e84c31d3118367ac5fd48af0e40c68e1 اموزش درست کردن پیتزا لقمه ای


حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.


5268560d53129c00d022b9fb2f609b02 اموزش درست کردن پیتزا لقمه ای


روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.



[ پنجشنبه 27 تیر 1392 ] [ 01:42 ب.ظ ] [ نادیا-ناهید ... ] [ خوش سلیقه() ]