تبلیغات
ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ - اسپاگتی بلونز

ღ آشـــپــــــزخــــــــــــونـــه ی مـــــــا ღ

غذا ها و دسرهای خوشمزه...

اسپاگتی بلونز

137098 292 دستور پخت شش غذای خوشمزه ایتالیایی


مواد لازم:

  •   اسپاگتی:  به مقدار لازم
  •  روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  •   فیله چرخ شده: ۵۰ گرم
  •   سس پامادوری: ۳۰ گرم
  •   قارچ: ۲ عدد درشت
  •  نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  •   فلفل سبز: یک عدد متوسط
  •  گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
  •   پیاز: یک عدد متوسط


روش تهیه:

یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا ۵۰ گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می‌شود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کرده‌ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمی‌خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند. بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می‌کنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کرده‌ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می‌کشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.



[ پنجشنبه 27 تیر 1392 ] [ 01:23 ب.ظ ] [ نادیا-ناهید ... ] [ خوش سلیقه() ]